úterý 23. června 2009


Roztančete kadeře

Dopřejte své hřívě noční punkový koncert. Pár pramenů v bláznivých barvách dodá vaší hřívě odvážný šmrnc.

Jak na to: Smývatelné barvy na vlasy ve veselých odstínech seženete v každé drogerii. Vyzkoušejte třeba barvy 1Night Stand, pytlík za 46 Kč. Hřívu upevněte do vysokého ohonu a vytáhněte z ní pár pramenů, které přiloženým aplikátorem nebo starým zubním kartáčkem přejeďte barvou od kořínků ke konečkům. Nechte chvíli zaschnout, a pokud vám přijde vybarvení málo nápadné, ještě jednou ho zopakujte. Na blonďaté kštici nejvíc vynikne sladce růžová nebo nebesky modrá, čokoládovou hřívu zase rozohní fialová nebo červená. V kadeřnictví si také můžete koupit barevné vlasové příčesky. Ty upevněte kolem koruny hlavy co nejblíže kořínkům a pod svrchní prameny, které je přirozeně překryjí, takže vám umělé kadeře zapadnou do hřívy jako vaše vlastní.

Jako nápad docela dobrý, ale přívlastek "punkový" se k tomu opravdu nehodí. OK, tohle ještě snesu, ale ve stejném článku jsem našla ještě tohle (!):

Rozrockujte nehty
Ty nejpůsobivější drápky široko daleko můžete mít během pár minut. Vsaďte na temnou oblohu plnou třpytivých hvězd!

Růžové a blankytné "punkové" pramínky vlasů ještě zvládám, ale "rozrockujte" je už opravdu moc..... Možná by se ten, kdo to psal, měl nad sebou trochu zamyslet.... 8o


Žádné komentáře:

Okomentovat